Ями, дерева та світлофори - чим займаються у Рівному комунальники цими днями

240 0

Ми у соцмережах:

фото - міського ШЕУ

Учора з самого ранку бригади працівників Рівненського шляхово-експлуатаційного управління автомобільних доріг виконували по місту різноманітні планові завдання. Серед них - аварійний ямковий ремонт на вул. Корнинській та Драгоманова; поточний ремонт по вул. Енергетиків-Молодіжній, засипка аварійних ям фрезератором по вул. Білій та прибирання пішохідних зон автомобілем Джонстон 201 по вул. Відінській, Соборній та Київській.

Чим іще займалися минулого тижня міські комунальні служби та що запланували найближчим часом, обговорювали на нараді у міській раді.

Зокрема, трест зеленого господарства продовжував обрізку аварійних дерев на вулицях Грунтовій та Котляревського. Такі роботи триватимуть і цього тижня. Розпочато ремонт бетонних плит на Бульварі Незалежності. Бригади підприємства продовжують санітарне прибирання по місту.

Рівнеелектроавтотранс проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Очищення опор контактної мережі провели на Київській та Данила Галицького. Впродовж тижня виконувалися заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі.
 
КАТП-1728 ліквідовували стихійні сміттєзвалища. Вивезення сміття відбувається згідно з затвердженими графіками. Ведеться робота щодо оформлення нових договорів.
 
Рівнеоблводоканал ліквідував 15 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконано понад 80 заявок на прочищення каналізаційних мереж.
 
Міське ШЕУ – бригади продовжують ліквідацію аварійної ямковості по місту за допомогою холодного асфальтобетону. Впродовж тижня ліквідовано загалом 160 метрів квадратних площ площ аварійної ямковості. Цього тижня, якщо дозволять погодні умови, роботи триватимуть і далі.
 
Спецкомбінат ритуальна служба продовжує поховання. Впродовж тижня проведено чотири почесні поховання. Виконувались роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв. Триватиме обрізка аварійних дерев на кладовищі Дубенське.
 
 КП "Міськсвітло" Рівне - усунено 19 пошкоджень. Замінено кнопку виклику на світлофорному об'єкті поруч з ПДМ. Роботи по монтажу ліхтарів led формату та заміна проводу на самоізольований - проведено по вул.Літня. Проведено монтажі кронштейнів до світлофорних стійок.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також