Якщо ви потрапили у скрутне становище на дорозі, телефонуйте 102 або 101 (ВІДЕО)

637 0

Ми у соцмережах:

Якщо ви потрапили у скрутне становище на дорозі, телефонуйте 102 або 101 (ВІДЕО)

Суттєве похолодання спричинило чимало проблем, а особливо небезпечними такої пори є будь-які технічні несправності з автомобілем.

Сам на сам із проблемою не залишають водіїв рівненські патрульні. Розтиснути стоянкові гальма, надати допомогу водію, в якого розрядився акумулятор, чи навіть підвести до СТО — щодня патрульні роблять усе залежне, щоб ваші подорожі були безпечними.

А поліцейські офіцери громади під час патрулювання в місті Радивилів побачили біля автомобіля чоловіка: він намагався зупинити попутний транспорт, але все намарно. Виявилось, що в кросовері розрядився акумулятор. Поліцейські оперативно підключили клеми від службового авто та допомогли завести двигун.

Ще одному водію «Volkswagen» з такою ж проблемою допомогли впоратися поліцейські офіцери Дубенської ТГ. Авто із піднятим капотом побачили на вулиці Грушевського у райцентрі.

Також довелося допомогти поліцейському офіцеру Старосільської ТГ у селищі Рокитне відбуксирувати фургон із дизельним двигуном, для якого зниження температури стало справжнім випробуванням.

І такі випадки непоодинокі. Щодня правоохоронці приходять на допомогу тим, хто її потребує.

Поліцейські звертаються до громадян: за можливості, під час ускладнення погодних умов, утримайтеся від поїздок. Якщо в дорозі у вас виникли труднощі, звертайтесь на спецлінію 101 або 102.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також