Якщо ви побачили п'яного водія, одразу дзвоніть на номер 102!

393 0

Ми у соцмережах:

Якщо ви побачили п'яного  водія, одразу дзвоніть на номер 102!

Патрульна поліція закликає зробити наші міста та села безпечними разом.

Патрульні продовжують виявляти водіїв, які ігнорують закон та сідають за кермо в нетверезому стані.

Одного з водіїв зупини учора, близько 7-ї години, поблизу населеного пункту Бокійма у Дубенському районі: чоловік був не пристебнутий ременем безпеки.

Під час спілкування інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер. Результат огляду позитивний — 1,38 проміле.

Другий випадок трапився того ж дня, поблизу населеного пункту Немовичі у Сарненському районі. За створення аварійної обстановки патрульні зупинили автомобіль Ford.

Під час перевірки документів у 42-річного водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки: результат — 2,27 проміле.

Поліцейські склали на правопорушників відповідні адміністративні матеріали та відсторони від керування автомобілями. Надалі рішення щодо притягнення до відповідальності керманичів прийматиме суд.

- Якщо ви виявили водія у стані сп’яніння, одразу повідомляйте про це на лінію 102. Зробимо наші міста та села безпечними разом, - закликають патрульні поліцейські Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також