Який ноутбук на Windows вибрати у 2023 році: зібрали топи в трьох категоріях

862 0

Ми у соцмережах:

Який ноутбук на Windows вибрати у 2023 році: зібрали топи в трьох категоріях

Хоча безліч користувачів віддають перевагу macOS і Linux як основній операційній системі, переважна більшість власників лептопів користуються операційною системою Microsoft. Windows зручніша і з кожним оновленням стає дедалі безпечнішою, що спонукає багатьох колишніх шанувальників повертатися. Розповідаємо про три найкращі лептопи, які працюють на Windows.

 Найкращий преміальний портативний ПК: Dell XPS 13

Ноутбук преміумкласу вирізняється високою продуктивністю та елегантним дизайном. Він оснащений 13,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ (1920 x 1200) або Ultra HD+ (3840 x 2400) залежно від обраної конфігурації. Технологія Dell InfinityEdge забезпечує тонкі рамки для кращого візуального досвіду.
Під капотом Dell XPS 13 (9310) встановлено процесор Intel i7 11-го покоління — це одне з найпотужніших рішень у класі. Процесор отримав чотири ядра і вісім потоків, що дає йому змогу справлятися з кількома завданнями одночасно.

Базова тактова частота Core i7-1185G7 становить 3,0 ГГц, але залежно від навантаження вона може підвищуватися до 4,8 ГГц. Користувачеві забезпечена комфортна робота у вимогливих програмах для редагування відео, 3D-моделювання та створення графіки.

Дизайн ноутбука виділяється алюмінієвим корпусом і клавіатурною панеллю з вуглецевого волокна. Він тонкий і легкий, що дозволяє легко брати його з собою в дорогу. Користувачі вважають за краще купити ноутбук через тривалий час автономної роботи — до 12 годин на одній зарядці дозволить працювати далеко від розеток.
 

Найкраща збалансована модель: HP Spectre x360 14

Продуктивний ноутбук зберігає портативність і стає вибором користувачів завдяки універсальним можливостям. Пристрій має конструкцію 2-в-1, що дозволяє використовувати його як планшет.

Гаджет оснащений 14-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1920 x 1080 і працює на базі процесора Intel Core i7 11-го покоління. Це чотириядерний процесор із вісьмома потоками, що працює в парі з 16 Гб оперативної пам'яті.

HP Spectre x360 14 відомий тривалим часом автономної роботи. Звісно, все ноутбука залежить від конкретної конфігурації та режиму використання, але HP стверджує, що ноутбук може пропрацювати до 17 годин на одній зарядці. HP Spectre x360 14 підтримує технологію Fast Charging, яка може забезпечити до 50% часу автономної роботи всього за 30 хвилин зарядки.

Найкращий бюджетний лептоп: Acer Swift 3

Доступний варіант, який забезпечує хорошу продуктивність. Конкретний процесор, що поставляється з Acer Swift 3, може варіюватися залежно від конфігурації, але однією з поширених — AMD Ryzen 7 5700U.

Це восьмиядерний процесор із шістнадцятьма потоками, що дає перевагу в ПЗ з упором на багатопроцесорність. Базова тактова частота Ryzen 7 5700U становить 1,8 ГГц, яка в деяких додатках може підвищуватися до 4,3 ГГц.

Пристрій обладнаний 8 ГБ оперативної пам'яті. Це обмежує можливості в роботі з відео та графікою, але дозволяє виконувати повсякденні завдання в комфортних умовах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також