Якимець — основний конкурент Хомка!

2022 0

Ми у соцмережах:

Якимець — основний конкурент Хомка!

Останніх кілька місяців у місцевій пресі з завидною регулярністю з'являється так звана чорнуха проти потенційного кандидата на посаду міського голови, голови організації "Рівненський громадський контроль" Дмитра Якимця. Згадують йому і сарненське минуле, звинувачують в "кришуванні" бурштину, роблять винним за всі прорахунки уряду Аресенія Яценюка. Мовляв, Якимець на минулі вибори йшов під прапорами "Народного фронту", то нехай зараз і відповідає за весь уряд, тарифи, війну та… розвалини Карфагену. Ще можна було б і про золото Полуботка з Якимця запитати. Чому ні? Мочити так мочити.

Yakimec
Дмитро Якимець
Особисто я не очікував, що настільки брудними методами дехто буде намагатись утриматись при владі. Але справа в іншому. Для людей, які не дуже розуміються на тонкощах інформаційної політики місцевих газет, зазначу, що розміщення таких матеріалів коштує чималих грошей. В сумі, лише на поливання брудом Якимця, вже потрачено кілька десятків тисяч гривень. Це якщо не рахувати заробітної плати їхніх авторів. А до виборів ще ой як далеко. Отже, це справа рук людей, які можуть витратити такі суми на очорнення опонента. Серед замовників таких матеріалів могли б бути різні політичні сили, зацікавлені у зменшенні підтримки потужного конкурента. Дуже не любить Якимця місцевий "свободний радикал" Лащук. Але схоже, що його нелюбов та "політичну боротьбу" хтось щедро спонсорує. Коли матеріали почали з'являтися у газеті міської влади "7 днів", ситуація прояснилася. Очевидно, що без доброї волі очільника міста в газеті, що фінансується з бюджету, такі матеріали не з'являлися б.
Хомко
Володимир Хомко
Якщо зважити на те, що інших потенційних кандидатів на міського голову ніхто не зачіпає, напрошується простий висновок — Хомко вважає своїм основним конкурентом саме Дмитра Якимця. До речі, цілком логічно. Хто ще на сьогодні може скласти йому реальну альтернативу? Місцеві аналітики на запитання "хто може перемогти Хомка?", окрім лідера "Громадського контролю", нікого і не згадують. При всьому багатстві вибору найреальнішим конкурентом чинному голові є Якимець. А тому саме до цієї кандидатури, його діяльності та команди варто придивитися рівнянам. Законодавці обіцяють вибори голів таких міст, як Рівне у два тури. Чинний міський голова навряд чи може розраховувати на велику підтримку в першому турі, а тому, схоже, саме Володимир Хомко та Дмитро Якимець будуть змагатися за крісло очільника міста і в першому, і в другому турі. Якщо мої висновки правильні, то уже найближчим часом ми почитаємо нові "викривальні" матеріали про Дмитра Якимця, бо Володимир Хомко дуже болісно ставиться до зростання популярності опонентів.
Олександр Харват, фотограф.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також