Як швидко позбутись старого автомобіля та стати власником нового?

1417 0

Ми у соцмережах:

Схема  Trade-in

Trade-in – це схема покупки нового автомобіля, при якій покупець передає продавцеві свій старий автомобіль в рахунок оплати за нову машину, а різницю у вартості доплачує. При цьому покупець не чекає, поки його старий автомобіль продадуть, а одразу отримує новий. Даний механізм покупки давно практикується за кордоном. В Україні trade-in з’явився кілька років тому і вже набув певної популярності.

 Технологія є досить простою:

1. Покупець вибирає модель автомобіля, яку хоче придбати. Зазвичай Trade-in поширюється на не найдорожчі й не найдешевші моделі.

2. В якості часткової оплати за нове авто, покупець пропонує свою стару машину.

3. Автосалон, як продавець, самостійно проводить перевірку технічного стану автомобіля і криміналістичну експертизу його історії. На підставі цих даних автосалон визначає вартість, яку він готовий прийняти в якості оплати. Коли сторони доходять згоди з усіх питань, укладається договір купівлі-продажу.

4. Якщо у покупця недостатньо власних коштів для доплати різниці в ціні, наш автосалон може запропонувати доступну програму кредитування від банків-партнерів.


Переваги trade-in

Економія часу. Для того, щоб оформити машину за схемою Trade-in і стати щасливим володарем нового автомобіля, в багатьох випадках, досить лише кількох робочих годин. В середньому, угода може бути повністю здійснена, протягом одного робочого дня.

Не потрібно шукати покупця. Старий автомобіль часто стає «мертвим» вантажем і все одно продається зі значною знижкою. А при Trade-in цієї проблеми не буде, ви рятуєтеся від необхідності подавати оголошення або показувати машину десяткам перекупників.

Зручність у супроводі угоди. Підготувати автомобіль до продажу самостійно – непросте завдання. Техогляди й експертні висновки, зняття і постановка на облік, технічні й криміналістичні експертизи. У випадку з Trade-in всі ці турботи лягають на плечі автосалону. І цей пункт частково примиряє покупців з втратами в ціні, за яку продавець готовий прийняти автомобіль до оплати.

Безпека угоди. Купуючи автомобіль в автосалону, як у юридичної особи, покупець захищений від явного шахрайства, можливого при подібних угодах, на стихійних авторинках.

Кредит. У разі нестачі грошей на покупку, покупець може вибрати та оформити кредит безпосередньо в автосалоні.

Де обмінюють старий автомобіль на новий?

Схема Trade-in працює в багатьох автосалонах офіційних автодилерів.

Зокрема, у Рівному давно практикують Trade-in у автосалонах ГК “Автоград” на вул. Кобзарська, 85, де можна вибрати новий автомобіль марки Nissan, Renault, Hyundai, Fiat, Skoda, Honda, Mazda або Suzuki та швидко оформити обмін.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також