Як працює Фенібут і коли він призначається?

932 0

Ми у соцмережах:

Як працює Фенібут і коли він призначається?

Для лікування постійних тривожних станів можуть використовуватися найрізноманітніші препарати. Одним із розроблених для таких цілей ноотропів є Фенібут. Він має широкий спектр дії на нервову систему та показаний у багатьох випадках. Ознайомитися з його перевагами та дізнатися ціну можна на сайті https://apteka911.ua/drugs/fenibut-d3004 МІС Аптека 9-1-1. 

Особливості впливу Фенібуту 

В результаті вживання препарату вдається домогтися:
 
- зниження відчуття страху та тривожності;
 
- нормалізації сну та спрощення засинання;
 
- поліпшення уваги, швидкості реакції і пам'яті завдяки покращенню обміну речовин нервових клітин. 

На цьому вплив не обмежується. Коректне дозування Фенібуту здатне впоратися з проявами енурезу, заїкання та нервових тиків у підлітків. Подібний механізм впливу вважається досить складним, оскільки він безпосередньо пов'язаний з гамма-аміномасляною кислотою та посиленням процесів гальмування.

 

Препарат також дає змогу поліпшити мікроциркуляцію крові в різних судинах мозку та відновлювати метаболізм нервових клітин. Саме завдяки цьому вдається досягти одразу і ноотропно-судинного, і заспокійливого ефекту. 

 

Рекомендації щодо вживання 

 

Найчастіше призначається одна таблетка Фенібуту тричі на день. Це стандартна рекомендація, яка може змінюватися залежно від актуального стану пацієнта та тяжкості захворювання. За необхідності кількість препарату може збільшуватися або зменшуватися. 

 

Тривалість лікування також визначається індивідуально. Саме тому варто для початку пройти обстеження у невролога, який визначить тяжкість перебігу захворювання. Але найчастіше мінімальний курс прийому становить лише кілька тижнів. Проте в деяких випадках вживання Фенібуту може тривати кілька місяців. Найголовніше, постійно перебувати під наглядом лікаря, який відстежуватиме стан пацієнта. 

 

Не варто забувати і про те, що різко скасовувати препарат не рекомендується. Інакше можна зіткнутися з синдромом відміни та різким відгуком організму. Побічні ефекти індивідуальні, але можуть вплинути на звичний спосіб життя.

 

Отже, Фенібут — дієвий препарат, який вимагає призначення та постійного контролю зі сторони лікаря. Самостійне визначення дозування може нашкодити здоров’ю.
 
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також