Як носити спідницю-олівець - стильні ідеї

712 0

Ми у соцмережах:

Як носити спідницю-олівець - стильні ідеї

Спідниця-олівець - базова річ у гардеробі, без якої просто не може обійтися жодна дівчина. Її можна надягати абсолютно в будь-якому зі стилів і поєднувати з великою кількістю одягу.

Дивно й те, що фасон такої спідниці підходить абсолютно будь-якої фігури, більш того, візуально подовжує силует і стрункішою.
Класичний діловий стиль - найпоширеніше поєднання спідниці по фігурі і підборів для бізнес-леді. Однак цікаві образи зі спідницею олівець, правильно підібравши верх, можна створити і в романтичному, і в кежуал або спорт-шик стилях.
З чим носити спідницю-олівець?
У нинішньому сезоні спідниця-олівець займає важливе місце в гардеробі, а це значить, що прийшов час поговорити про те - з чим поєднувати цей фасон і які образи будуть виглядати сміливо і стильно.
· Важливе місце в образах спідниця-олівець займає у ділових леді. Цей одяг ідеальний варіант для офісу, ділових зустрічей і переговорів. Класична сорочка світлих тонів або блузка в тандемі з туфлями на підборах - ідеально рішення для таких луків.
· Романтичний образ, який прекрасно підійде не тільки для побачень, а й для прогулянок з друзями допоможуть зробити подовжена спідниця з квітковим ніжним принтом в комплекті з однотонним ніжним верхи, наприклад, напівпрозорої блузою або світлою сорочкою. Більш сексуальним образ вийде якщо вибрати майку-топ в білизняному стилі або блузу з відкритими плечима і спідницю з розрізом спереду.
· Хочете виглядати стильно кожен день з облягає спідницею? Тоді вибирайте джинсові варіанти і доповнюйте їх таким верхом, як бомбер, футболка, сорочка або топ. Не забудьте про взуття - зручні кросівки, чоботи, черевики або туфлі на низькому ходу - то, що потрібно.
· Для вечірнього або святкового варіанту краще вибрати спідницю-олівець яскравих кольорів - золотого, червоного, лимонного або зеленого. Дуже стильним вийде комплект з ошатною білою спідниці з білою оригінальної сорочкою або блузою - монохром залишається в трендах в нинішньому сезоні. Ще один варіант «на вихід» - мереживна спідниця-олівець з мереживним верхом. Не забудьте доповнити такий образ іміджевими аксесуарами з оригінальними прикрасами.
· Шкіряна спідниця - просто вау ефект для образу в комплекті з яскравим верхом - наприклад, сорочками з принтом або тонким светром. Стильний образ - гарантований.
Вибирайте свій стиль і міняйте образ кожен день! Пам'ятайте, головне - це індивідуальність. Використовуйте наші стильні ідеї як маленьку шпаргалку до стильним буднях і святкових днях. Успіхів!


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також