Ремонт вулиці Чорновола продовжать, коли отримають гроші за зроблене

2236 0

Ми у соцмережах:

Ремонт вулиці Чорновола продовжать, коли отримають гроші за зроблене

За близько два місяці робіт на кілометровій ділянці вулиці Чорновола у Рівному від басейну до вулиці Сергія Бачинського будівельна бригада спромоглася зняти верхні шари асфальту. Налагодили систему водовідведення з прокладанням труб великого діаметра та колодязів, де збиратиметься дощова вода. Також будівельники встановили нові бордюри та вирівняли зону, де будуть облаштовані пішохідні доріжки. Поки стелили нижній шар асфальту, то автомобілі рухалися лише по одній частині вулиці. Рух контролювали за допомогою тимчасових світлофорів.

Віктор Климук, заступник начальника з експлуатації будівельної компанії, розповідає, що подальший ремонт вулиці Чорновола продовжиться після того, як Рівне розрахується за уже виконану роботу:

Оскільки першого вересня починається навчальний сезон, то було вирішено відкрити частину вулиці для проїзду. Це дозволило розвантажити рух та зняти соціальну напругу, яка накопичилася з початку ремонту. Зараз у нас головне питання — це отримання коштів. Відповідні розрахунки до кінця тижня будуть подані владі Рівного. Оскільки триває війна, то може бути певна затримка з фінансуванням. Бо казначейство спочатку виплачує гроші для військових, а ремонт доріг фінансується у третю чергу. Як тільки нам оплатять уже виконану роботу, то приступимо до вкладання верхнього шару асфальту на вулиці Чорновола. Думаю, що зможемо повністю здати заасфальтовану проїжджу частину за два тижні.

Наразі вивчається питання, чи можливо там вкладати асфальт вночі. Після цього будемо монтувати оглядові колодязі для системи водовідведення та закриємо люки кришками. Паралельно буде робитися й пішохідна частина. За наявності коштів до кінця року плануємо повністю здати проїжджу та пішохідну частини. Освітлення завершити не встигнемо, бо там є багато нюансів.

Нагадаємо, що угоду на ремонт вулиці Чорновола було укладено з компанією «Будальянс груп». Капремонт кілометра дороги вулиці Чорновола обійдеться бюджету Рівного у майже 98 мільйонів гривень.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також