Встановлення та адміністрування системи бізнесу

418 0

Ми у соцмережах:

Встановлення та адміністрування системи бізнесу

Система автоматизації бізнесу є набір програм, які відповідають різні дії: фінансові операції, створення звітних таблиць, порівняльного аналізу даних кілька місяців і багато іншого. Деякі підприємства вважають за краще використовувати подібне доповнення з моменту запуску діяльності своєї організації, коли як інші приймають рішення лише за період роботи на ринку. Однак в обох випадках може стати корисною діяльність компанії ERP SOLUTIONS, яка допомагає вирішити не тільки цей момент, але й багато інших, що дозволяють полегшити процес керування.

Функціональні особливості такої системи

Для проведення адміністрування систем автоматизації бізнесу можна скористатися декількома шляхами: звернутися до спеціалістів, які робили встановлення або заздалегідь пройти консультацію у професіоналів, що навчать правильно поводитися з програмою. Виконати ці варіанти можна в організації ERP SOLUTIONS, яка не тільки виконує поставлені завдання, але й навчає підприємців користуватися усіма функціональними особливостями:

  • Можливість налаштування автоматичного обміну інформацією між базами даних.
  • Консультація з бухгалтерського обліку, повне налаштування функціональних моментів.
  • Віддалене проведення діагностики, а також настроювання всіх програмних особливостей
  • Регулярне здійснення технічних перевірок, а також виявлення помилок, які можуть бути в системі.
  • Надання бізнесменам рекомендацій щодо оптимізації робочого процесу після проведення аналізу всіх баз даних.
  • Часте проведення оновлень програмного забезпечення, які додаються нові можливості або покращення старих функцій.

Варто звернути увагу і на те, що програмна продукція є перевіреною та ліцензованою. Ці два моменти дають можливість бути впевненими у надійності системи, що вона не принесе з собою вірусні доповнення для пристроїв, а також у безпеці та повній відповідності до прописаних вимог, норм законодавства.

Від чого залежить ціна системи та які тарифи доступні замовникам

Приймаючи рішення, скористатися професійною послугою та замовити встановлення системи автоматизації бізнес-проектів, потенційний замовник звіряє бюджетні можливості та вартість подібної пропозиції. Варто зазначити, що ціна може змінюватись в залежності від обраної послуги, кількості годин, які будуть приділятися та загальної складності роботи. Організація ERP SOLUTIONS надає клієнтам декілька спеціальних тарифів:

  • Базовий, який містить в собі 5 годин роботи на один місяць.
  • Оптимальний, що передбачає 10 годин виконання обраних послуг.
  • Професійний, в яких входить 20 годин на місяць праці спеціалістів компанії.

Також для підприємців, які не люблять проводити оплату заздалегідь, є фактичний тариф, який передбачає внесення потрібної суми лише після виконання замовлення. Таким чином, звернувшись до підприємства, власник бізнесу зможе не лише налагодити та оптимізувати робочі процеси, а й отримати професійну консультацію та вигідні умови для співпраці.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також