Військовик назвався вчителем та зґвалтував школярку

4086 0

Ми у соцмережах:

Військовик назвався вчителем та зґвалтував школярку

За зґвалтування 10-річної школярки колишнього солдата-контрактника відправлять у колонію.

У листопаді 2020 року на вулиці Дубенській у Рівному чоловік заманив школярку на заднє подвір'я школи.  Він назвався новим учителем фізкультури. Сказав, що загубив ключі та попросив дівчинку, яка вранці поспішала на уроки,  допомогти їх знайти. Таким чином заманив її на задній двір школи. Там змусив дитину до орального сексу, погрожуючи, що  має пістолет. Дівчинка злякалась не на жарт. Після вчинення насильства вона побігла до школи і розповіла про все своїй подрузі, а та - вчителям. Поліція затримала ґвалтівника того ж дня. Постраждала школярка впізнала свого кривдника.

У суді обвинувачений не визнав провину та заперечував, що у той день зустрічав  дівчинку біля школи. Йому не повірили. Винуватість чоловіка була доведена показами свідків та результатами експертиз.

Рівненський міський суд визнав підсудного винним у зґвалтуванні особи, яка не досягла 14-річного віку, та призначив 11 років позбавлення волі. Початок терміну відбування покарання рахувати з 10 листопада 2020 року, тобто з моменту затримання.  Пом'якшуючих обставин суд не знайшов. Чоловік повинен сплатити на користь держави понад 92 тис. грн за експертизи. Вирок поки не набрав чинності, отож гвалтівник ще може оскаржити його в апеляційному суді.

Військовик і раніше мав проблеми із законом. Він притягувався до адміністративної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків. В армії служив лише рік  Його вже мали звільняти, бо мав проблеми з наркотиками та постійно порушував дисципліну. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також