Військові розвідники вдячні рівнянам за дрони (ВІДЕО)

550 0

Ми у соцмережах:

Військові розвідники вдячні рівнянам за дрони (ВІДЕО)

Розвідувальники спеціального підрозділу та бійці 31-ої бригади подякували громаді Рівного за надані дрони Mavic 3 Thermal та додаткові акумулятори до них, які були придбані за кошти міського бюджету.

- Розвідувальники спеціального підрозділу дякують громаді Рівного за надані квадрокоптери Mavic 3 Thermal, які дозволяють вчасно виявляти ворога та рятувати людські життя на найгарячіших ділянках фронту, - зазначили військові у відеозверненні.

Також вдячність для рівненської громади висловлюють і бійці 31-ої бригади. Їм був переданий дрон для виконання бойових завдань у найгарячіших ділянках фронту.

Рівне вже провело два тендери на придбання Квадрокоптерів DJI Mavic 3 Thermal та додаткових акумуляторів до них. Перша закупівля – 80 дронів, друга – 56 дронів, вартістю 11,6 мільйонів гривень. Третій аукціон заплановано на 22 січня. За 20 мільйонів планують придбати ще 85 потужних та сучасних дронів, які допоможуть боронити країну від ворога та обов’язково збережуть людські життя.

Військові висловлюють нам свою подяку за надані дрони. А ми ж, безмежно дякуємо нашим захисникам, бо саме завдяки їм ми можемо жити та працювати на благо громади, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Рівного Віктор Шакирзян. - Продовжуємо підтримувати наших військових. Головна мета зараз – перемога. Тому робимо все можливе, щоб  захисники відчували максимальну підтримку нашої громади. Разом до перемоги!
 
Нагадаємо, що у Рівному прийнято масштабну програму з придбання дронів для ЗСУ на безпрецедентну суму в 500 мільйонів гривень. Відповідно до неї, Рівне зможе впродовж 2024 - 2025 років загалом придбати щонайменше 2000 - 2500 сучасних дронів DJI Mavic 3 Enterprise, Autel EVO II Dual Rugged Bundle V2, DJI Matrice 300 RTK, а також обладнані приладами нічного бачення дрони DJI Mavic 3 Thermal.  
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також