Виробники пральних машин: що потрібно знати перед покупкою

957 0

Ми у соцмережах:

Виробники пральних машин: що потрібно знати перед покупкою

Наскільки легко швидко знайти надійну пральну машину в Києві? У великих містах працюють десятки магазинів з широким асортиментом. Ці ж магазини відправляють замовлення в інші міста і населені пункти. Щоб спростити пошук, потрібно розуміти, як працюють популярні виробники.

Ціновий діапазон

Найдорожчі моделі представлені у німецькій компанії Miele. Їй належить велика частина нових розробок, а для виробництва використовуються тільки власні комплектуючі. Це виправдовує високу ціну.

Трохи дешевше обходяться пральні машини AEG, Siemens і Bosch. Німецькі виробники «обмінюються» комплектуючими і часто звертаються до напрацювань Miele.

Найбільший попит на техніку Zanussi, Candy, Ariston і Electrolux. Бренди роблять упор на середній ціновий сегмент, при цьому випускають техніку з відповідним рівнем надійності.

Найдоступніші моделі пропонують Ardo, Beko і Hansa. Виробники випускають бюджетні пристрої з базовим функціоналом. Хоча у Beko є і більш просунуті моделі середнього сегмента.

Окрема категорія - LG і Samsung. Купити пральну машину цих виробників можна в будь-якому з сегментів - в бюджетному, середньому або преміальному. Це бренди без конкретної цільової аудиторії.

Вони роблять упор на різні категорії споживачів. При цьому потрібно розуміти, що функціонал моделей преміальних брендів буде відрізнятися від доступного в середньому або бюджетному сегменті. Наприклад, серед недорогих моделей немає пристроїв з функцією сушки.

Щоб завоювати відразу кілька ніш, виробники часто виводять на ринок по два-три бренди. Так працює шведський концерн Electrolux, якому належать бренди Zanussi і AEG.

Країна виробництва

Пральна машина німецького виробника необов'язково буде випущена в Німеччині. Щоб скоротити витрати на виробничі процеси, багато компаній відкривають заводи в Китаї або співпрацюють з уже діючими азіатськими фабриками.

Для економії на транспортних витратах виробники намагаються відкривати фабрики в країнах, де ведуть активний продаж або якомога ближче до них. Наприклад, Bosch і Electrolux ведуть збірку в Польщі. У них також є китайське виробництво. Перед покупкою перевіряйте країну-виробника. Якщо це європейські бренди, шукайте моделі, випущені на заводах в Європі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також