Винуватця смертельної автопригоди не покарали, бо слідчий ще чекає результатів експертизи

3356 0

Ми у соцмережах:

Винуватця смертельної автопригоди не покарали, бо слідчий ще чекає результатів експертизи

Третій місяць слідчі розслідують автопригоду, яка сталась на вулиці Новій у місті Костополі ще 24 травня.

Нагадаємо, там постраждав 76-річний Євген Наумович. Він виходив з «Пежо», коли в автомобіль врізався "ВАЗом" 53-річний Анатолій Сенюк, водій Костопільської райдержадміністрації. Під час удару пенсіонеру вщент розтрощило ступню. Травмованого чоловіка забрали у лікарню. Там він раптово помер.

Винуватець ДТП досі не потрапив на лаву підсудних, бо слідчі ще її розслідують. Анатолій Сенюк ще перебуває на лікарняному, бо, нібито, також отримав травми під час ДТП, хоча одразу ж після того, як він наїхав "ВАЗом" на "Пежо",  свідки бачили його здоровим та неушкодженим.

- Відповідно до результатів судово-медичної експертизи 76-річний житель міста Костополя помер у медзакладі від травм, отриманих унаслідок ДТП, - повідомила РВ Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини. - Слідчим Костопільського відділу поліції зібрано усі необхідні докази у справі, а також призначено комісійну судово-медичну експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Коли кримінальне провадження потрапить на розгляд у суд, поки що невідомо.  Костопільчанин Євген Наумович за національністю був поляком. Він займався відновленням пам'яті загиблих поляків на Волині. Спочатку - робив це сам, а потім - спільно з іноземцями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також