Віктор Шакирзян від початку повномасштабної війни усю зарплату і надбавки спрямовує на рахунки рівненського військового госпіталю

10823 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян від початку повномасштабної війни усю зарплату і надбавки спрямовує на рахунки рівненського військового госпіталю

Про це він заявив сьогодні представникам засобів масової інформації під час брифінгу.

 “Фактично, з березня минулого 2022 року мною було подано заяву на імʼя міського голови з проханням, аби всі кошти, які нараховуватимуться мені, як Секретарю Рівненської міської ради перераховувати на потреби Рівненського військового госпіталю. Тобто, впродовж цих більш, як півтора року всю заробітну плату, все, що було мені нараховано, було передано на благодійність. На свою розрахункову карту за вказаний період я не отримував жодної копійки, бо розумію, що ці кошти більше потрібні зараз нашим пораненим бійцям, які проходять лікування у Рівненському військовому госпіталі. У 2022 -2023 роках за рахунок моєї заробітної плати на рахунки Рівненського військового госпіталю було перераховано майже 300 тисяч гривень.

Цю інформацію будь хто з представників ЗМІ може легко перевірити, звернувшись до керівництва нашого Рівненського госпіталю.
 
Таким же чином, я планую діяти і в подальшому до закінчення воєнного стану. Всі кошти, які будуть мені нараховані, як виконуючому обовʼязки міського голови, як і раніше будуть перераховані на рахунок Рівненського військового госпіталю.
 
Тому, що стосується проекту рішення, в якому мені пропонується встановити додаткову надбавку, хочу відразу зауважити, що його було підготовлено відділом фінансової діяльності, оскільки керівнику міста, заробітну плату встановлює Рівнерада на сесії.
 
Я не бачу необхідності у виділенні цієї доплати, але навіть, якщо депутати цей проєкт підтримають - всі кошти, як і раніше будуть відразу автоматично, відповідно до моєї заяви, перераховані на розрахунковий благодійний рахунок Рівненського військового госпіталю. Як це і було раніше, починаючи з березня 2022", - наголосив Віктор Шакирзян.
 
Отже, якщо відповідний проект рішення має бути підготовлений на розгляд сесії згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 він буде винесений на розгляд комісій, а потім і на сесію. Але це жодним чином не значить, що ця надбавка буде встановлена, або що ці кошти будуть виплачені саме Секретарю міської ради.
 
Всі нараховані кошти відповідно до заяви від березня 2022 року, як і раніше будуть перераховані на благодійний рахунок Рівненського військового госпіталю.
"Зараз у нас одна мета - перемога. Зараз ми маємо робити все для підтримки наших Збройних Сил, робити все можливе, аби підтримати поранених наших бійців, підтримати родини наших полеглих Героїв, над чим активно працює вся наша команда. Волонтерами громадської організації «Рівне Разом» і благодійним фондом Віктора Шакирзяна за період від повномасштабного російського вторгнення було надано допомогу більше, як півсотні військових частин ЗСУ, Національної гвардії, Територіальної оборони. Автомобілі, антидронові рушниці, ліки, аптечки , різного роду медичні засоби і приладдя загальною вартістю на щонайменше кілька мільйонів гривень. Вся ця допомога і, в тому числі, вся заробітна плата Секретаря Рівненської міської ради, яка перераховується на потреби Рівненського військового госпіталю свідчить, що підтримка ЗСУ була і залишається головним нашим пріоритетом", - додав Віктор Шакирзян.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також