Викладача із Квасилівського ПТУ, який карав учнів присіданням, зацькували?

3015 0

Ми у соцмережах:

фото: UA:Рівне

Інцидент із колишнім учителем захисту вітчизни Квасилівського профліцею набув широкого обговорення у суспільстві.

Це сталося після того, як батьки оприлюднили відео, зняте їхніми ж дітьми, коли один із юнаків робить щось схоже на присідання, бо запізнився на урок через куріння. Батьки назвали таке покарання «тортурами».

Оскільки подія набула резонансу, то викладача Олександра Нагорняка оштрафували і звільнили з роботи. Ця подія ще більш жваво обговорювалася у соціальних мережах. Одні дописувачі вважають, що це справедливо, а інші, що відбулося банальне цькування педагога. Адже нічого кримінального він не зробив і могли обмежитися банальною доганою чи попередженням.

Дав фахову оцінку того, що сталося, заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

- Цей епізод ми розцінюємо як доволі прикрий. Є питання, які мають бути дотримані у навчальних закладах. В першу чергу, це питання учнівської дисципліни та вимогливості. Але жодним чином вимогливість не має вступати у конфлікт з правилами поваги до особистості. Педагоги мають дотримуватися правил етикету.

Тимошенко додав, що вимоги звільняти педагога перед закладом не ставили:

- Після випадку була проведена бесіда із заступником керівника з навчально-виховної роботи. Після бесіди педагог власноруч написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Читайте також по темі: У Квасилові вчитель застосовує до учнів фізичне покарання за спізнення (ВІДЕО)
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також