Відомий рівненський чиновник змінив зачіску, але не політичні вподобання

1946 0

Ми у соцмережах:

Відомий рівненський чиновник змінив зачіску, але не політичні вподобання

Очільник міського управління культури Рівного Тарас Максименко донедавна ще носив оригінальну козацьку зачіску – оселедець, який заплітав у косу. Проте недавно вона зникла з його голови. Ми поцікавилися, чому.

- Це моя зовнішність, мої експерименти і власне самовираження, - відповів Тарас Максименко. – Мені вже самому коса набридла. Крім того, я бачу, вона стала мейн-стрімом у молоді. Коли її носить кожен п’ятий-десятий – це нецікаво.

На запитання, чи пов’язана зміна зовнішності зі зміною політичних поглядів, адже ходять чутки, що п.Максименко тепер працює на «Батьківщину», чиновник відповів так:

- Моє давнє хобі – політтехнологія, я спілкуюся з різними політичними силами. Я спілкуюся з людьми, з якими мені комфортно спілкуватися. От був на заході Аграрної партії в Симонові, спілкуюся з БПП та БЮТ. Політично я зберігаю нейтралітет і не належу до жодної партії. Планую дотримуватися цієї позиції і в майбутньому. Хочу працювати на благо міста і щоб жодні мої переконання не впливали на роботу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також