«Верес» — у Першій лізі!

1715 0

Ми у соцмережах:

«Верес» — у Першій лізі!

Два вилучення, пенальті, нічия вивели «Верес» у Першу лігу.

Цікавим, драматичним і щасливим виявився матч-відповідь за вихід у Першу лігу між рівненським «Вересом» і «Черкащиною», який завершився у Щасливому під Києвом.

Рівняни, маючи в активі перевагу у два м’ячі здобуту в домашньому матчі, прагнули закріпити успіх на полі суперника. Тому з перших хвилин почали діяти активно.

На 18 хвилині гри одна з позиційних атак «Вереса» завершилася призначенням пенальті у ворота «Черкащини». До «точки» підійшов Дмитро Махнєв, але переграти голкіпера Старченка з першої спроби не зміг. Проте арбітр вказав перебити пенальті, оскільки воротар покинув лінію воріт ще до удару. Повторний постріл захисника «Вереса» був точним — 0:1.

Завдання черкащан ускладнилося — тепер замість трьох голів необхідно було забивати чотири. Щоправда завдання це перестало здаватися нездійсненним після того як рівняни протягом чотирьох хвилин втратили відразу двох своїх центральних захисників через вилучення. Спочатку на 27 хвилині Махнєв з порушенням правил перервав прохід суперника по лівому флангу, а на 31-й — Гончаренко невдало виконав підкат перед своїм штрафним майданчиком.  

Проте, навіть граючи в подвійній більшості «Черкащина» створила менше моментів, ніж гості. Та апогеєм безсилля господарів стало порушення правил Кабанюком у штрафному рівнян наприкінці першого тайму. Арбітр Копієвський без роздумів показав гравцю «Черкащини» другу жовту картку, за якою послідувало вилучення.

На початку другої половини гри господарям вдалося зрівняти рахунок, але цей гол не став поштовхом до подальших активних дій гравців «Черкащини». Господарі більше володіли м'ячем, але жодної загрози воротам рівнян створити не змогли.

«Верес» навіть у меншості спокійно довів справу до нічийного рахунку і поставив «смачну» крапку цьогорічному важкому сезону — рівняни у Першій лізі! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також