В Telegram з`являться власні «Історії»

404 0

Ми у соцмережах:

В Telegram з`являться власні «Історії»

Соціальні мережі та месенджери поступово приходять до певного спільного знаменника та з часом мають все менше розбіжностей. Очевидно, за для більшої зручності користування, проте іноді зустрічаються окремі функції, які користуються великою популярністю, тож їх розповсюдження стає лише питанням часу. Так колись було з прямими ефірами, так сьогодні відбувається із функцією stories, яка от-от з'явиться у популярному месенджері.

Популярність Telegram в Україні

Telegram сьогодні є одним із найпопулярніших та зручних месенджерів через свій набір функцій та можливостей. Ним уже не перший рік користуються українці, що підтверджується статистикою - лише у 2021 році він вважався основним месенджером для половини української аудиторії. Війна ж спричинила справжній сплеск популярності цього додатку, перетворивши його фактично на головне джерело новин - тривалість користування Telegram збільшилася у 8 разів. Месенджер сьогодні залишається і потужним інструментом для бізнесу - свої канали обов'язково мають футбольні клуби, казино України, публічні особи, підприємці тощо.
 

Зростання популярності серед аудиторії та збільшення її охоплення напряму пов'язане із постійним технічним прогресом та важливими оновленнями, які робить команда розробників. Можливо, не кожне з них є помітним для звичайного користувача, проте так чи інакше покращує роботу. 

Останнім помітним, наприклад, було введення платної підписки, яка в першу чергу була корисною для бізнесу. Можливості адміністрування каналів та груп значно розширилися, збільшувалися ліміти та швидкість скачування. Проте таке нововведення все ж більше цікавило самих власників додатку, ніж його користувачів. За рік прийшов час анонсувати те, що, схоже, найближчим часом дійсно захопить увагу. 
 

 


Чим це відрізнятиметься від Instagram?

За словами команди Павла Дурова, майбутнє нововведення має повністю змінити уявлення про Telegram, проте ж всі ми розуміємо, що саме такими гучними словами необхідно супроводжувати реліз, який зараз на стадії завершального тестування та має з'явитися вже у липні.

“Сторіс” від Telegram матимуть вже знайомі користувачам функції по додатку Instagram, проте з'являться і нові можливості:

- Їх можна буде приховати;

- Час відображення налаштовується - 6,12, 24 чи навіть 48 годин;

- Доступне використання обох камер;

- Анонсовано функцію репосту повідомлення в “сторіс”.

Словом, Telegram робить ще один крок убік від простого месенджера до повноцінної соціальної мережі. Власне розташування історій має бути у верхній частині екрана, як до цього вже звикли користувачі інших соціальних мереж, а також передбачена функція налаштування аудиторії, яка буде їх бачити.

За словами розробників, подібне нововведення - це відгук на запит користувачів. Очевидно, що анонсоване оновлення збільшить час користування додатком ще більше, а разом очікується охоплення ще більшої аудиторії, якщо звісно ж залишився хтось, хто досі оминає цей додаток.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також