В ОДА розповіли, де на Рівненщині будують сільські дороги

1994 0

Ми у соцмережах:

В ОДА розповіли, де на Рівненщині будують сільські дороги

Цього тижня, за повідомленням прес-служби Рівненської ОДА, шляховики активно працюють на місцевих дорогах Костопільського, Млинівського, Острозького, Дубенського та Зарічненського районів.

У Межирічі на Острожчині завезли матеріали, працює техніка. Проінспектував роботу перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

«На вулиці Князів Острозьких в Межирічі ніколи не було асфальту. Погодні умови дозволили вчасно розпочати будівництво, тож виконавець планує завершити роботи у першій половині вересня», розповів Віталій Ундір.

Вперше заасфальтують і дві дороги у селі Дюксині, що на Костопільщині. На вулицях Хмелярській та Першотравневій до дороги обласного значення Деражне-Суськ-Клевань облаштовують білощебеневе покриття.

Прокладуть півкілометрову дорогу і на вулиці Жовтневій села Новоселівка, що на Млинівщині. Наразі тут тривають підготовчі роботи.

Капітальний ремонт розпочато на вулицях сіл Панталія та Привільне Дубенського району. Тривають роботи і у Зарічному, де відновлюють півкілометрову вулицю Незалежності.

Нагадаємо, цьогоріч Державний дорожній фонд вперше передав в обласне підпорядкування місцеві дороги. Було виділено кошти на будівництво і реконструкцію автошляхів місцевого значення, ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області та на експлуатацію та утримання дорожнього полотна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також