В обласному департаменті будівництва - ще одне звільнення

3204 1

Ми у соцмережах:

Олександр Карачанський та звільнений перший заступник голови ОДА Віталій Ундір

Минулої п’ятниці голова Рівненської ОДА звільнив директора обласного департаменту будівництва Ярослава Мазярчука. Сьогодні було підписано ще один наказ на звільнення.

Без посади у понеділок, 23 вересня, лишився один з двох заступників директора департаменту – Олександр Карачанський, який заодно керував управлінням містобудування та архітектури департаменту та був головним архітектором області.

Вадима Бобрікова, який вже віддавна працює заступником директора департаменту та який головував у тендерному комітеті, що визначав підрядників для будівництва та ремонтів на Рівненщині, поки не звільняють – він у відпустці.  

До слова, про кадрові зміни у департаменті будівництва стало відомо минулої п’ятниці. Зранку голова ОДА Віталій Коваль зібрав на нараду приватних підрядників департаменту будівництва, які будують за бюджетні кошти на Рівненщині, а по обіді уже підписав заяву на звільнення директора департаменту Ярослава Мазярчука – за згодою сторін.

Виконує обов’язки керівника департаменту будівництва наразі 38-річний Віталій Кардаш, який з минулого року був начальником управління дорожнього господарства при цьому ж департаменті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також