В громаді на Рівненщині купили антидрон, щоб помститися за загиблих земляків

718 0

Ми у соцмережах:

Фото - Гощанська селищна рада

За полеглих Героїв села Синів.

Працівники Синівського ліцею долучилися до ініціативи БФ «Відповідальні Українці» та придбали для ЗСУ «Іменний антидрон»
 
Як повідомляють у Гощанській громаді, це помста та пам'ять про:
 
- Миколу Дячука. Проходив службу в 79 бригаді ДШВ, був навідником кулемета. Загинув Микола під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області.
 
- Олександра Горисюка. Чоловік, який не мав досвіду військової служби, на другий день після нападу росії пішов добровольцем. Він вірив у перемогу України, чекав і наближав її, як тільки міг..
 
- Сергія Степанюка. Проходив службу в складі 68 єгерської бригади – у населеному пункті Новоукраїнка. Сергій загинув 13 травня, виконуючи бойове завдання поблизу села Новомайорське Донецької області внаслідок мінометного обстрілу.
 
- Віталія Гапончука. Пішов добровольцем у перші дні війни. Був водієм відділення керованого мінування інженерно-саперного взводу, групи інженерно-саперного забезпечення військової частини А2802. Помер Віталій Гапончук 31 травня 2023 року в населеному пункті Великомихайлівка Дніпропетровської області.
 
До збору долучилися також прихожани церкви Іоанна Богослова, мешканці Терентієва, Андрусієва й Виткова. 
 
Іменний антидрон-детектор Vision 25 передали Рівненській 141 окремій піхотній бригаді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також