Усім про все: астрологічний прогноз на 9 липня

1487 0

Ми у соцмережах:

Усім про все: астрологічний прогноз на 9 липня

Постарайтеся викластися на повну, якщо хочете отримати якийсь результат. Фізичні вправи і духовні практики будуть сьогодні як ніколи доречні.


Овен
Вам не доведеться шукати причин для радості. Хороший день, щоб провести його весело й активно. Намагайтеся відволіктися трохи від робочих справ - вирушайте в парк або на зустріч/побачення. Проблема номер один - куди вкласти кошти, щоб вони «працювали». Доведеться трохи ризикнути, без цього не вийде збільшити капітал.

Телець
Приділіть сьогодні більше часу своєму здоров'ю і фізичній формі. Спорт і корисна їжа зроблять вас не тільки здоровішими, а й гарнішими. Подумайте про зміцнення імунітету – налягайте на сезонні ягоди. Вечір обіцяє бути цікавим на різні романтичні події - будьте готові.

Близнята
На роботі і справах любовних вас чекають тільки приємні моменти. Сьогодні ви будете в ударі й зможете стати душею будь-якої компанії. Якщо маєте можливість, купайтеся, засмагайте й активно живіть. Тільки все має бути в міру. Взаєморозуміння в сім'ї настане несподівано.

Рак

Сьогодні буде багато різних спокус, перед якими буде складно встояти, але ви впораєтеся. Постарайтеся не нав'язувати партнерові свою думку і не намагайтеся домінувати. Ви надто емоційні, сьогодні це може нашкодити кар'єрі. Дії, як і висловлювання, не повинні бути хаотичними. Все продумуйте до дрібниць.

Лев
Досить насичений день з приємними зустрічами і цікавими пропозиціями по роботі. Але ваш організм втомився і вимагає відпочинку. Грошей достатньо, часу теж, тому шукайте місце, куди би поїхати. Сьогодні ввечері жодних ресторанів і кафе, тільки природа і спів птахів.

Діва
Сьогодні на роботі ви як ніколи активні й цілеспрямовані. У справах сімейних і любовних можете розраховувати на взаєморозуміння. Не варто весь день сидіти у приміщенні, потрібно більше гуляти. Сонце допоможе зберегти бадьорий настрій, а спортивні заняття загартують волю. Сьогодні не час вирішувати фінансові справи.

Терези
Сміливо можете розраховувати на успіх у всіх справах. Але уникайте критики і обговорення інших людей. Нічого особливо в житті не відбудеться, але ви і не прагнете до змін - вас все влаштовує, окрім здоров'я. Почніть оздоровлення із зарядки, більше пийте води і гуляйте.

Скорпіон
Сьогодні вам буде складно сконцентруватися на роботі через особисті стосунки. Намагайтеся не переносити одну сферу в іншу. Гроші надійдуть у потрібній кількості. Роздратування тримайте при собі, навіть якщо знайдуться провокатори і заздрісники. Корисно прогулятися перед сном.

Стрілець
Сьогодні легко дихається, робота робиться, а особисте життя налагоджується. Але намагайтеся не дуже старатися на роботі, адже багато досягнень виявиться непоміченими або будуть сприйняті як належне. Займіться нарешті наведенням ладу в квартирі. Не давайте сьогодні нікому гроші в борг.

Козеріг
Ви сповнені енергії - витрачайте її з розумом і не відволікайтеся на всякі дрібниці. Зірки обіцяють сприятливий день, якщо не шаленіти від злості й заздрості. Постарайтеся бачити позитив навіть у неприємних дрібницях. Рідні порадують хорошими новинами і приготують смачну вечерю.

Водолій
Можна сміливо братися за будь-яку справу на роботі, тільки настрій у вас повинен бути позитивним. Нова компанія буде не дуже цікавою, але розслабтеся і подумайте про щось приємне. Пам’ятайте, що вдома вас завжди чекають і люблять. Не розчаруйте своєю поведінкою близьких.

Риби

Намагайтеся не гнатися за вигодою в кар'єрі, інакше за це доведеться заплатити подвійну ціну. Вдало пройдуть розважальні заходи, похід у перукарню і шопінг. Гроші будуть витрачені з розумом, а це вже запорука гарного настрою. Вечір присвятіть читанню, але не у смартфоні – бережіть зір.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також