Уродженка Кореччини, яка крутиться в житті як білка в колесі, спробувала стати «супермамою»

4632 0

Ми у соцмережах:

Уродженка Кореччини, яка крутиться в житті як білка в колесі, спробувала стати «супермамою»

У новому випуску 6 сезону проєкту «Супермама» взяла участь уродженка села Користь колишнього Корецького району, 35-річна Марія Лисак, яка нині проживає у Тернополі.

Про це повідомляє Район.Корець.

Як розповіла на проєкті Марійка, вона крутиться в житті як білка в колесі. Учасниця реаліті працює фітнес-тренеркою, підробляє моделлю та візажистом, продає одяг, а також багато волонтерить. Марія успішно поєднує сто справ на день, виховання 3-річної дочки Валерії та стосунки з коханим.

Жити у такому ритмі молода мама звикла. З юності вона працювала кухарем у придорожньому кафе поблизу Рівного, потім працювала менеджером з продажу одягу, згодом пройшла курси візажиста і робила макіяж дівчатам. Також був період, коли дівчина займалася приватними танцями. Один такий випадок познайомив її з Андрієм, який нині є надійною опорою та підтримкою. Тоді Марія танцювала на парубоцькій вечірці його друга. Згодом два роки вона разом із чоловіком Андрієм жили та працювали у Ізраїлі, і мріяла стати знаменитою.

- Потрапити на телебачення – моя давня мрія. Років два тому я пройшла марафон бажань у відомого психолога і саме там на папері, який полетів у небо, в списку було написане моє перше бажання – участь у проєкті «Супермама». Друзі мене «підбивали» взяти участь у проєкті, аби показати всім приклад свого життя: як потрібно боротись і йти до реалізації своїх мрій, де шукати енергію та сили, які ведуть вперед, – ділиться Марія.

Проєкт дав Марії близьку по духу людину, адже часто спілкуються і навіть організовують збори на підтримку військових та дітей з дитбудинків з блогеркою Аллою Травінською.

У фіналі Марійка за балами вийшла на третє місце.

Проєкт «Супермама» – українське психологічне сімейне реаліті-шоу. Щотижня чотири матері з різними підходами до виховання змагаються за звання «супермами». Протягом тижня вони відвідують оселі одна одної, дивляться на настрої в родини, на те, як конкурентка виховує своїх дітей, як вона реалізувалася, наскільки вона хазяйновита, а потім виставляють одна одній бали від 0 до 10 у категоріях: «хазяйновитість», «самореалізація», «виховання дітей». В кінці програми, суперниці дивляться на оцінки, які їм поставили конкурентки, а ведучий програми Дмитро Карпачов віддає свої 10 балів, які він має, одній з учасниць, яку він вважає кращою, і яка в результаті стає супермамою. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також