Учора в Рівному був новий температурний рекорд. Чого чекати сьогодні?

388 0

Ми у соцмережах:

фото - Рівненський обласний центр з гідрометеорології

Як і очікувалось, у понеділок в Рівному знову було зафіксовано новий температурний рекорд. Максимальна температура за 12 лютого тепер складає +14,4º ! Попередній рекорд цього дня було встановлено у 2002 році (+10,0º), - розповіли рівненські синоптики.

Загапом, до кінця тижня на Рівненщині очікується помірно тепла без істотних опадів погода, - прогнозують в обласному центрі з гідрометеорології.

13 лютого: Вночі теренами області з заходу буде переміщуватися атмосферний розділ. Буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці пройде невеликий дощ. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці видимість погіршуватиме слабкий туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 3-8º тепла. Атмосферний тиск буде рости.
 
14 лютого: Погоду визначатиме поле зниженого тиску.  Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі -2..+3º, вдень 2-7º тепла. Атмосферний тиск буде рости.
 
15 лютого: Із заходу посилення області підвищеного тиску. Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12м/с. Температура вночі -2..+3º, вдень 0-5º тепла. Атмосферний тиск суттєво не зміниться .

16 лютого: На погодні умови впливатиме улоговина циклону з заходу. Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі -3..+2º, вдень 0-5º тепла. Атмосферний тиск суттєво не зміниться .

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також