У Вараші комунальники продають з молотка стелу «Кузнецовськ»

1811 0

Ми у соцмережах:

У Вараші комунальники продають з молотка стелу «Кузнецовськ»

Відповідне оголошення було розміщене на сторінці Кузнецовського міського комунального підприємства, яке віднедавна очолює патентний повірений України та юрист Юрій Трачук.

 «МКП (Кузнецовське міське комунальне підприємство) запрошує до відкритого аукціону з продажу стели "КУЗНЕЦОВСЬК" (демонтований нашим підприємством на виконання закону про декомунізацію), - йдеться в оголошенні.

Цей об'єкт можна використовувати за різним призначенням (наприклад, перед спорудою якогось тематичного ностальжі-закладу, чи щось таке.

Стела наразі у розібраному вигляді: у комплекті всі букви, частково розібрані для оцінки та зважування. Частина з них виготовлена із алюмінію, а інша - зі сталі. Літери легко відновлюються до потрібного стану. Початкова ціна - 7465.00грн. (вона відповідає вартості оприбуткування металобрухту. Лот включає у себе 563 кг чорних металів (на суму 2815 грн.) та 155 кг (кольоровий метал, алюміній), на суму 4650 грн.

Заявки на аукціон можуть подавати як фізичні, так і юридичні особи (зважте, ваша ставка вже включає ПДВ). Ставки приймаються до 17.15 21.03.2021 у вигляді коментарів до цього посту.

Ставки від акаунтів без фото чи створених після 10.03.2021 не приймаються. У разі неналежного акаунту, або відсутності оплати переможця уподовж 5-ти днів від дати закриття торгів, право на викуп стели передається наступному учаснику, з вищою ставкою.

Офіційний листування вважається повідомлення у меседжер переможця зі сторінки, з якої зроблено ставку».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також