У центрі Рівного почали реконструкцію обласної бібліотеки

1290 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного почали реконструкцію обласної бібліотеки

Рівненську обласну бібліотеку, що на вулиці Короленка у Рівному, нарешті почали реконструювати. Роботи мали би розпочатися ще у 2017 і закінчитися наприкінці минулого року, проте через нестачу фінансування підрядник об’єкт покинув.

Тендер на реконструкцію бібліотеки провели у липні 2017 року. Відповідно до умов тендеру, мали замінити вікна, утеплити стіни, встановити ліфт та замінити систему опалення.

У 2017-2018 роках будівельники  встигли відремонтувати дах та замінити систему опалення – і закінчилися гроші.

Тендер на реконструкцію бібліотеки у 2017 році виграло товариство «Західбудцентр» рівненського бізнесмена Володимира Царука. Це ж підприємство, до прикладу, реконструювало Міський будинок культури у Рівному.

«Західбудцентр» виграв торги за рахунок найнижчої ціни. З державного бюджету мав би отримати 15,02 млн грн.

У березні цього року департамент будівництва, як замовник робіт, продовжив дію договору із «Західбудцентром» до кінця 2020 року. На цей рік передбачено виплатити підряднику трохи більше 700 тис. грн. Загальну суму договору поки не змінювали.

Нині підрядник утеплює стіни бібліотеки. Біля приміщення активно працюють більше десяти будівельників, зокрема, вони оббивають стару штукатурку на другому поверсі.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також