У центрі Рівного досі є вулиці без асфальту

2224 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного досі є вулиці без асфальту

І йдеться зовсім не про нові мікрорайони — там, навпаки, дороги є, бо прокладають їх власники будинків за власні гроші. Переважно це вулички у старих частинах Рівного, як-от Польна та Володимира Івасюка, що неподалік Рівненської ОДА — фактично у центрі міста.

Мешканка вулиці Івасюка Олена Гумінська розповідає, що сусіди уже не раз зверталися до міської ради з проханням, щоб проїзди до їхніх будинків заасфальтували. Проте позитивної відповіді так і не отримали. Жінка нарікає, що під час зливи незаасфальтовані вулиці перетворюються на суцільну багнюку. А щебінь, який мешканці підсипають самі і який підняв дорогу на кілька сантиметрів вище від фундаментів деяких старих будинків, щоразу з дощами вимиває.

Начальник міського управління ЖКГ Ярослав Сахнюк зазначив «РВ», що згадані вулиці Польна та Володимира Івасюка внесено у перелік доріг, які потребують ремонту. Перелік затверджуватимуть міські депутати на наступному засіданні. А ось чи вистачить грошей на ремонт усього запланованого — поки не відомо. Бо ж у Рівному є чимало вулиць і проїздів, які потребують ремонту. Окрім того, вистачає і незаасфальтованих доріг. Наприклад, у Червоних Горах.

— Мешканцям вулиць, де погані дороги, потрібно звертатися до депутатів своїх округів з проханням допомогти, — коментує депутат міськради Олександр Нестерук. — Міська влада намагається йти назустріч усім, тож дороги у приватних секторах також ремонтують за кошти міського бюджету. Як швидко виділять фінансування — залежатиме від активності депутата і його здатності домовлятися з колегами. У вересні ми будемо розподіляти кошти перевиконання доходів міського бюджету, тож до кінця осені, сподіваюся, міське ШЕУ зможе відремонтувати ще багато доріг у місті.

Алла САДОВНИК.

Фото - Олени Гумінської.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також