У Старому Селі сьогодні була велика облава: шукали бурштин і зброю (ВІДЕО)

8634 0

Ми у соцмережах:

У Старому Селі сьогодні була велика облава: шукали бурштин і зброю (ВІДЕО)

Відпрацювання північних районів: поліцейські Рівненщини продовжують рейди щодо дотримання законності жителями населених пунктів.

Сьогодні превентивні заходи в умовах правового режиму воєнного стану проводили сили оборони області на території Старого Села колишнього Рокитнівського району, яке знаходиться за 8 кілометрів від білоруського кордону

Поліцейські спільно із нацгвардійцями, представниками Служби безпеки регіону, військовослужбовцями служби правопорядку відпрацьовували населений пункт на в’їздах-виїздах і безпосередньо на його території

Крім того, на виконання ухвал суду слідчі, працівники карного розшуку ГУНП за силової підтримки спецпідрозділів «КОРД», РПОП і ТОР УПП провели 9 обшуків за місцями проживання фігурантів кримінальних проваджень, відкритих за фактами незаконного видобутку бурштину, незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.

Поліцейські вилучили 5 кілограмів бурштину, транспортні засоби та інші речові докази, які мають значення у справі.

Також у населеному пункті пошукові групи перевірили 34 транспортних засоби, 496 житлових і 179 нежитлових будинків та 450 осіб.

Заходи у дотриманні публічної безпеки і порядку, протидії злочинності, зокрема щодо унеможливлення незаконного видобутку бурштину триватимуть і надалі, повідомляє поліція Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також