У соцмережах показали, як колишні прокурор та працівниця ДБР багатомільйонне весілля відгуляли (ВІДЕО)

12462 0

Ми у соцмережах:

У соцмережах показали, як колишні прокурор та працівниця ДБР багатомільйонне весілля відгуляли (ВІДЕО)

Українські прокурори і чиновники під час війни відгуляли біля Львова помпезне весілля на десятки мільйонів гривень. Банкет під час чуми. А в нашому випадку – під час війни.

Весілля потрібно відгуляти так, щоби про нього ще тиждень говорила вся країна. Так вирішив екс-прокурор зі Львова Ростислав Ільницький і його наречена Роксолана Москва. До слова, Москва теж зі Львова. Минулих вихідних, 7 і 8 жовтня, ця пара відгуляла неймовірно помпезне весілля, загальний кошторис якого становить кількадесят мільйонів гривень, повідомляє ZAXID.NET.

Одруження екс-прокурора і працівниці ДБР стало скандалом тижня, оскільки наречена сама оприлюднила фото і відео зі святкування у своїх соцмережах. На це звернули увагу журналісти.  Марта Когут з видання LVIV.MEDIA опублікувала детальний матеріал про те, як сотні львівських чиновників, депутатів, прокурорів, суддів та інших «важливих» людей беруть участь у дійстві, що за своїм масштабом замахнулося на весілля принца Вільяма і Кейт Мідлтон. Вийшло не так аристократично, але теж по-багатому.

Отож святкування відбувалося два дні у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, неподалік Львова. Уважні користувачі соцмереж визначили вартість ювелірних прикрас нареченої: діамантовий браслет Bvlgari Serpenti за $34 тисячі та сережки Van Cleef за $31,5 тисячі.

За два дні молодят привітали вісімсот гостей, а також поп-зірки Олександр Пономарьов, Ольга Полякова і Дзідзьо. Їхні гонорари за виступ на весіллі немаленькі: Пономарьов і Дзізьо коштують по $12 тисяч, а Полякова може потягнути і всі $25 тисяч доларів. Сумарно 50 тисяч доларів за трьох виконавців, а ще був ведучий Григорій Решетнік та гурт «Дзвони сонця». І не забуваймо про весільний торт, розміром з львівську Ратушу, ціна якого стартує від ста тисяч гривень. Професійні кондитери, глянувши на фото, кажуть помножити цю суму в кілька разів.

Кадри з цього весілля мало кого залишили байдужим. У країні війна, більшість наших громадян перебувають у постійній напрузі, а то й взагалі борються за виживання. А тут такий бенкет під час війни. Однак є й такі, хто захищає молодят і їхніх гостей. Мовляв, мають люди гроші, то нехай витрачають їх так, як заманеться. У нас же не комунізм!

Така позиція не витримує критики, якщо поцікавитися, звідки у наречених і їхніх батьків гроші на багатомільйонне весілля. Наречений 31-річний Ростислав Ільницький — колишній прокурор. У 2019 році був у містечку Радехові заступником місцевого прокурора. Після цього планував стати головним прокурором Херсонської області, але не вдалося. Декілька місяців тому Ільницький звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва. Ким і де зараз працює дізнатися не вдалося, він не відповідав на дзвінки і не відписував на повідомлення у WhatsApp.

Наречена — 27-річна Роксолана Москва, колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Роксолану звільнили з бюро у березні 2022 року, однак згодом вона через суд вирішила повернутися на роботу. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тис. грн за вимушений прогул. Однак, зараз ДБР оскаржує це у Верховному Cуді і рішення апеляційної інстанції не набрало законної сили. Окрім того, наречена — донька відомої у Львові адвокатки та бізнеследі Богдани Москви та родичка колишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби. Пам’ятаєте такого?

І звісно, що гості на цьому весіллі абсолютно відповідають соціальному статусу молодої пари. Це місцеві депутати-мільйонери, колишні і діючі чиновники, прокурори, судді, юристи, силовики. Увесь львівський бестіарій зібрався на цій події.

У списку гостей, який у сторіз в Instagram опублікувала Роксолана Москва, можна знайти депутатів Львівської міської ради Юрія Ломагу та Олексія Різника. Також серед запрошених є Василь Телиця — екскерівник управління з організованою злочинністю МВС України у Львівській області та Святослав Мазурик. Чоловік з таким же ж ім’ям та прізвищем працював у прокуратурі Києва та погорів на хабарі у 100 тис. доларів.

Також серед гостей був Сергій Мальков. Імовірно, йдеться про одіозного колишнього податківця, матір якого є основною фігуранткою у справі про крадіжку львівського комунального майна, відомої як «Афера століття», а сам Мальков був звільнений з ДФС після розголосу історії з купівлею автомобіля Maserati, щоправда, йому вдалося поновитися у структурі.

Журналісти декілька разів намагалися зв’язатися з Ростиславом Ільницьким, щоб розпитати його про важливі деталі і вартість весілля, але він не відповідав на дзвінки. Не йшла на контакт і мама нареченої — адвокатеса Богдана Москва. Зрештою до журналістів зателефонував батько молодого Василь Ільницький. Він просив не публікувати розслідування, мовляв, він та його родина багато допомагають нашим Збройним Силам.

Ось така індульгенція існує в головах деяких наших багатіїв. На жаль, у їхній свідомості чомусь немає й думки про те, що понти за десятки мільйонів грошей невідомого походження, м’яко кажучи, недоречні в той час, коли в селі на Харківщині ховають півсотні вбитих російським »Іскандером». Це той випадок, коли нормальним людям і пояснювати нічого не треба.

- Банкет під час чуми. А в нашому випадку – під час війни, - так описує  пишне та неймовірно дороге весілля, яке відгуляв екс-прокурор Ростислав Ільницький та екс-працівниці ДБР Роксолана Москва, Яніна Соколова.  Дивіться до кінця – буде феєрично.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також