У «Слузі народу» підтвердили, що місцеві вибори відбудуться восени

1144 0

Ми у соцмережах:

У «Слузі народу»  підтвердили, що місцеві вибори відбудуться восени

Місцеві вибори відбудуться в Україні 25 жовтня 2020 року, попри будь-які інсинуації про їх перенесення, скасування чи неможливість проведення.

Про це заявив перший заступник голови депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко на брифінгу,  повідомляє  Укрінформ.

"Щодо виборів, ми хочемо вже поставити крапку раз і на завжди в питанні, чи вони будуть. Місцеві вибори відбудуться, згідно з законом, Конституцією 25 жовтня 2020 року. Будь-які інсинуації про їх перенесення, відміну, неможливість проведення, нестачу коштів… Вибори будуть – країна вже починає до них готуватися, і ми теж будемо до них готуватися", – зазначив Корнієнко.

У свою чергу, голова фракції Давид Арахамія, який також брав участь у брифінгу, додав: "Казали навіть про дострокове (проведення місцевих виборів – ред.), бо мовляв, наш рейтинг буде зменшуватися, то ми хочемо дострокові. Це все брехня!".

Водночас Корнієнко уточнив, що наразі немає підстав змінювати правила, за якими відбуватиметься чергові місцеві вибори в Україні. 

Раніше перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов заявляв, що місцеві вибори в Україні пройдуть восени, якщо з боротьбою проти поширення коронавірусу буде все добре.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також