У Сарнах від ускладнень, викликаних коронавірусом, померло троє

1284 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах від ускладнень, викликаних коронавірусом, померло троє

Останні дні в Сарненській ЦРЛ – напружені. Дуже багато поступлень хворих, яким діагностують коронавірус. І у реанімації, і в інфекції, і навіть на обсервації втрати.

 Про це інформує Василь Іванюк, головний лікар Сарненської ЦРЛ.

«Реанімація: вісім хворих, всі важкі, кисне залежні. Двоє хворих на неінвазивній ШВЛ(сіпап) терапії. Поступлень не було, виписки теж не було. Одного хворого переведено з обсервації. Двоє хворих температурячих. Нажаль по відділеню маємо втрату, помер чоловік 1957р.н, житель м. Сарни, від важких ковідних ускладнень…

Інфекція: двадцять три ковідних хворих. Поступлень не було. Виписано одного. Одного хворого переведено з обсервації, натомість іншого переведено в обсервацію. Кисне залежних вісім, температурячих сім. Іногородні не лікуються. На жаль, і по інфекції маємо втрату в наслідок ускладнень ковіду. Помер житель с. Зносичі, 1953р.н…

Обсервація: вісімдесят дев‘ять хворих, з них шістдесят два ковідних. Поступило вісім, це жителі м. Сарни(5), с. Стрільськ, с. Карасин та м. Запоріжжя, який працює в Сарнах. Виписано одного хворого. Переведено трьох, одного в реанімацію, і проведено ротацію між інфекційним відділенням по одному хворому. Кисне залежних чотирнадцять, температурячих двадцять три хворих. Іногородніх п‘ять. Нажаль і в обсерваційному відділені ми маємо втрату, померла жителька с. Карасин, 1959 р.н.»

Загалом за три останні доби до закладу поступив 41 пацієнт. В пологовому відділенні троє вагітних мають діагностований коронавірус. В дитячому відділенні з таким діагнозом лежить одна дитина.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також