У Рівному затримали чоловіка, який з пістолетом «обчистив» гральні автомати

1622 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Хоча ця подія на вулиці Вербовій у Рівному трапилась ще влітку, розбійника знайшли лише тепер. Суд вже обрав йому запобіжний захід.

Опівдні 28 липня у приміщенні розважального закладу спрацювала тривожна кнопка. Коли на місце прибули працівники охоронної фірми, чоловік, який забрав гроші з каси, встиг утекти.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 11:30 невідомий чоловік у балаклаві зайшов у приміщення закладу та, погрожуючи працівникам предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима у сумі 2700 гривень та втік.

За фактом розбою слідчі Рівненського відділу відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Оперативникам вдалося вийти на слід зловмисника та встановити його особу. Ним виявився раніше судимий 30-річний рівнянин. Попри те, що зловмисник своєї вини не визнає, поліцейські зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру у вчиненні розбою.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що слідчі підготували клопотання до суду про обрання зловмиснику запобіжного заходу - тримання під вартою. Рівненський міський суд задовольнив його частково та «відправив» місцевого жителя під цілодобовий домашній арешт.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також