У Рівному замалювали рекламу наркоділерів

3369 2

Ми у соцмережах:

У Рівному замалювали рекламу наркоділерів

Всеукраїнська акція «Намалюй життя в любові — Україна» відбулася й у Рівному

Патрульна поліція в Рівненській області спільно з Національною поліцією в Рівненській області, ГО "Здорова країна", "Національний корпус", працівниками управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому та іншими небайдужими долучилися до всеукраїнської акції «Намалюй життя в любові — Україна», котра направлена на пропаганду здорового способу життя, масову деактивацію та ліквідацію на фасадах будинків наркореклами.

У центрі міста учасники заходу розділилися на команди, які взявши балончики з фарбою, вирушили за маршрутами, де замальовували на стінах рівненських будинків адреси сайтів наркодилерів, що здійснюють продаж небезпечних для життя та здоров'я речовин.

Патрульна поліція Рівненської обалсті повідомляє, що маршрути обирали завчасно, відповідно до інформації, яку подали партнери з Сусідської варти. За час проведення акції учасники ліквідували 360 нарконаписів, котрі були розміщені на стінах багатоповерхівок, приватних будинках і магазинах. Перемогу в цьому своєрідному конкурсі за кількістю замальованих надписів виборола команда "Здорова країна", у складі якої були інспектори зв'язків з громадськістю Таня Ятчук та Іванна БояківськаІнспектори та учасники кажуть, що акція не є разовою та й надалі буде проводитися в Рівному, бо лише разом можна зробити міста безпечними. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також