У Рівному виступить симфонічний рок-оркестр «Brevis» (ВІДЕО)

1064 0

Ми у соцмережах:

У Рівному виступить симфонічний рок-оркестр «Brevis» (ВІДЕО)

Цієї зими Геннадій Фіськов та артисти оркестру «Brevis» запрошують 25 грудня на свято особливої музики, котра, як лапатий сніг, як срібло різдвяних дзвіночків, як шипіння шампанського, налаштує твоє серце у новорічній тональності!

 Хто з вас чув різдвяну музику Геннадія Фіськова? Це не традиційні колядки, а справжні хіти. У його симфонічному оркестрі «Бревіс» Вівальді звучить у блюзі, «Голубий Дунай» - в латинусі. На екрані падають сніжинки, і грає музика так, як у бокалах шампанське. За один вечір можна відчути ноти засніженого Нью-Йорку Сінатри, розкішного Відня Штрауса, і зоряні містерії української ночі Лентовича.

Перед Різдвом завжди пригадуємо яскраві життєві моменти. Геннадій Фіськов згадує як у 10 років колядував із вертепом у селі. Тоді у нього був маленький акордеон, у його ровесників – флейта і бубни. Зараз у Фіськова – цілий симфонічний оркестр «Бревіс»! І грає оркестр не тільки традиційні колядки, а й європейські різдвяні хіти, Вівальді - у блюзі, «Голубий Дунай» Штрауса - в латинусі.

- Здається, Штраус… Мають бути вечірні сукні, декольте, бал, - а у нас не вальс, а латинус, - каже керівник симфонічного оркестру «Бревіс» міського палацу культури Геннадій Фіськов. – Ми можемо зіграти і колядку в латинусі, Вівальді - у блюзі. Узагалі я хотів би, аби у нас Різдво було 25 грудня, щоб долучитися до більшості, а не до меншості. На концерті, 25 грудня, ми гратимемо європейські різдвяні хіти і традиційні українські колядки. Не сцені падатимуть сніжинки… У нас було багато новорічних концертів, особливо у Польщі. Цього року ми хочемо на Різдво - 25 грудня - створити різдвяну казку в Рівному, щоб напередодні Нового року усі зробили перезагрузку і розпочали з радістю 2020-й.
Квитки вже в продажі

Довідки 0976452110

Квитки в касі палацу


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також