Рівнян возитимуть ще 7 маршруток

4055 0

Ми у соцмережах:

Рівнян возитимуть ще 7 маршруток

Відсьогодні у Рівному стало більше громадського транспорту. На рейси повернулися маршрутки №№ 41, 43, 47, 58, 61а, 65 та 66.

На кожному з маршрутів працюватиме по чотири автобуси, і тільки на маршруті №47 їх буде п’ять, щоб не було скупчення пасажирів. Таким чином у Рівному намагаються зменшити скупчення людей на зупинках. Але громадський транспорт все ж працює у режимі спецтранспорту, наголосив міський голова Володимир Хомко, тобто це не рейсові автобуси і там немає пільгових місць – всі пасажири оплачують проїзд.

Міський голова Рівного Володимир Хомко повідомив Радіо Треку

- Ми зараз будемо моніторити ситуацію день-два і, можливо, додамо ще транспорту. Доручення отримав наш начальник спецвідділу ТЕБ і НС Руслан Демуров (начальник управління з питань надзвичайних ситуацій. – Ред.). Він буде їздити ці дні містом, подивиться, де є скупчення, і ми зробимо так, щоб цих скупчень не було взагалі. Тобто будемо моніторити, потім проведемо комісію і додамо транспорту де потрібно. Це будуть стандартні маршрути, які їздитимуть у режимі спецтранспорту.

Нагадаємо, що на сьогодні Рівним курсують тролейбуси, великогабаритні автобуси і низка маршруток (№№ 35, 38 і 38А, 58, 61).

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також