У Рівному відбудеться Міжнародний авіаційний форум

1949 9

Ми у соцмережах:

У Рівному відбудеться Міжнародний авіаційний форум

21 червня у Рівному відбудеться Міжнародний авіаційний форум «Відродження та розвиток авіаперевезень з регіональних аеропортів».

Організатор – Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації (ААУЦА) за підтримки Рівненської ОДА.
У заході запланована участь представників Міністерства інфраструктури, Державіаслужби, народних депутатів, власників аеропортів, авіакомпаній, туристичних операторів, хендлінгових кампаній та науково-проектних закладів.

Очікується делегація з польського аеропорту Люблін та турецького Даламан.

У програмі авіафоруму – обговорення сучасних вимог до регіональних аеропортів, взаємодія учасників ринку авіаперевезень. Упродовж заходу планується огляд інфраструктури Рівненського аеропорту та придатність для авіаперевезень, а також ділове спілкування учасників.
Авіафорум відбудеться в конференц-залі готелю «Україна» за адресою: м.Рівне, вул.Соборна, 112 (комплекс «Manhattan City Hall», 3-й поверх). Початок о 10 годині.

Асоціація «Аеропорти Рівне» була створена у 1992 році. Вона включає в себе 92 учасника з 13 країн – України, США, Австрії, Білорусі, Іспанії, Німеччини, Чехії, Швейцарії, Великобританії, Бельгії, Литви та інших. Головну увагу асоціація приділяє проблемам розвитку аеропортів та авіапідприємств.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також