У Рівному також вимагають довідки у “несподіваних місцях”

1054 0

Ми у соцмережах:

У Рівному також вимагають довідки у “несподіваних місцях”

Хто з рівнян не стикався з тим, що від нього вимагали медичну довідку: чи то при прийомі на роботу, чи навіть у басейн. І хоч всі розуміють формальність такої вимоги і “ціну” такої довідки, та змушені підкорятись вимогам. Міністр Дмитро Дубілет днями заявив, що вважає за доцільне скасувати медичні довідки, і з цього питання він розпочав опитування у соцмережі. Висловіть свою думку й ви.

- В Україні є таке явище, як медичні довідки, які наша держава вимагає у найнесподіваіших місцях. Наприклад, у держслужбовців при прийомі на роботу вимагають дві медичні довідки (психіатр та нарколог). Або славнозвісна довідка у басейн. У західних країнах такого зазвичай немає. Для мене це аргумент на користь скасування таких вимог, - заявив п.Дубілет.

На думку міністра, такі довідки призводять до зайвої бюрократії, видатків та навантаження на лікарні, а самі довідки часто просто продаються. Хоча з іншого боку, можливо, вони мають позитивне значення? Наразі міністр вирішив дослідити це питання і просить користувачів соцмережі написати свою думку у коментарях.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також