У Рівному судитимуть наркоторговця

825 0

Ми у соцмережах:

У Рівному судитимуть наркоторговця

Слідчі Рівненського райуправління поліції завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно раніше судимого 32-річного жителя обласного центру на розгляд суду.

Викрили зловмисника працівники УБН 27 вересня цьогоріч. Рівнянин за місцем свого проживання за 600 гривень збув метамфетамін.

Першу закупку поліцейські задокументували у серпні: тоді наркоторговець продав одну дозу аналогічного психотропу за 300 гривень.

Під час санкціонованого обшуку в зловмисника виявили та вилучили метамфетамін, пристрій для куріння із нашаруваннями, електронні ваги та сліп-пакети для пакування.

Рівнянина затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом збуту наркотичних речовин йому повідомили про підозру. Під час досудового розслідування підозрюваний перебував у слідчому ізоляторі: суд задовольнив клопотання слідчого в повному обсязі та обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою.

Підозрюваний свою причетність до злочину заперечував, втім зібрані докази свідчать про протилежне — слідчі закінчили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.

Відтак, раніше судимому за скоєння злочину у сфері незаконного обігу наркотичних речовин та звільненому умовно-достроково загрожує черговий реальний строк за ґратами. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також