У Рівному судитимуть двох викрадачів автомобілів, а третього - ще не знайшли

1899 0

Ми у соцмережах:

У Рівному судитимуть двох викрадачів автомобілів, а третього - ще не знайшли

Троє чоловіків упродовж січня-червня 2019 року тричі незаконно заволоділи транспортними засобами в Рівному та Луцьку Волинської області.

Організатор злочинної групи відповідатиме ще й за незаконне зберігання зброї, бойових припасів та вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. 

Організатором та керівником цієї злочинної групи розроблено єдиний план злочинної діяльності, відомий та схвалений усіма членами угрупування, розподілено функції, забезпечено вжиття заходів конспірації, а саме: в завуальованій формі визначався час та місце майбутніх зустрічей з іншими членами групи, підшукувались шляхи, об`їзні автомобільні дороги та маршрути, на яких відсутні камери відеоспостереження, а також здійснювався комплекс дій, спрямованих на виявлення можливого спостереження за ним чи іншими учасниками групи зі сторони правоохоронних органів.

Протиправна діяльність організованої злочинної групи була викрита та припинена спільно з працівниками уравління Служби безпеки України в Рівненській області. 

На даний час організатор злочинної групи та один з її учасників перебувають під домашнім арештом, а один з учасників - у розшуку.

Прокуратура області повідомляє, що обвинувальний акт розглядатиме Рівненський міський суд, який визначить покарання для обвинувачених. За вчинення інкримінованих злочинів передбачена відповідальність -  позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також