У Рівному стартував проєкт із побудови соціального житла для військових

644 0

Ми у соцмережах:

У Рівному стартував проєкт із побудови соціального житла для військових

Напередодні Дня урядового зв’язку до Рівного завітав керівник Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Юрій Щиголь. Під час урочистостей з нагоди професійного свята у територіальному підрозділі Рівненської області було представлено старт проєкту із соціального житла для військових.

-  Разом із головою Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Юрієм Щиголем напрацювали відповідний механізм. На території 2,5 га у Рівному, що належать відомству, буде зведена багатоповерхівка, і в результаті близько 60 сімей зможуть отримати квартири, - розповів під час урочистостей голова ОДА Віталій Коваль.

За словами керівника Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації Юрія Щиголя, соціально-побутове забезпечення військовослужбовців зараз на особливому контролі у президента та уряду. Він наголосив, що питання контролюється, ставляться завдання – але усе на рівні держави, але вперше місцева влада сприяє вирішенню соціальних проблем, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також