У Рівному спецслужби тричі виїжджали на замінування

627 0

Ми у соцмережах:

У Рівному спецслужби тричі виїжджали на замінування

Усі повідомлення про замінування, які були хибними, зараз перевіряють працівники поліції.

31 жовтня о 13:38  рятувальників залучали працівники поліції на виклик про замінування ЗОШ №23. Співробітники ДСНС евакуювали з навчального закладу 460 осіб та чергували після повідомлення про замінування. Вибухотехніки та кінологи Головного управління Національної поліції області перевірили приміщення школи-ліцею та жодних вибухових предметів не виявили.

О 14:58  рятувальники виїжджали на виклик про замінування Рівненської районної державної адміністрації. Співробітники ДСНС евакуювали з приміщення близько 80 осіб.  Вибухотехніки та кінологи Головного управління Національної поліції області перевірили приміщення районної адміністрації та жодних вибухових предметів не виявили. 

О 16:02 рятувальники виїжджали на виклик про замінування Рівненської обласної бібліотеки. Вони евакуювали з обласної бібліотеки близько 30 осіб та чергували після повідомлення про замінування. Вибухотехніки та кінологи Головного управління Національної поліції області перевірили приміщення бібліотеки та жодних вибухових предметів не виявили. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також