У Рівному презентують перший в Україні історичний глянцевий журнал

1096 0

Ми у соцмережах:

фото - localhistory

У четвер, 29 серпня, у рівненській книгарні «Є» презентують перший і нині єдиний в Україні історичний глянцевий журнал «Локальна історія». Цей журнал став продовженням проекту, в межах якого протягом шести років досліджували історію локальних місць – сіл та містечок Західної України, а також записували розповіді старожилів про головні історичні події.

Ці розповіді, а також інтерв’ю з сучасними лідерами думок, дослідження, репортажі, фотопроекти, мистецькі розвідки, розміщені у журналі, розкривають маловідомі сторінки історії України. Серед найбільш обговорюваних статей, які вже вийшли друком – текст про мандрівницю та журналістку початку ХХ ст. Софію Яблонську, історія художника Никифора Дровняка, інтерв’ю з Сергієм Жаданом, Оксаною Забужко та Мустафою Джемілєвим.

Під час презентації автори журналу розкажуть, як втримати баланс між академічною історією та історією публічною, а також про місію проекту, виклики для «Локальної історії» в Україні та перспективи розширення історичного медійного контенту. Також на презентації, яка розпочнеться о 18:30, можна буде придбати попередні випуски «Локальної історії». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також