У Рівному працівник магазину наїхав візком на собаку (ВІДЕО)

3468 0

Ми у соцмережах:

У Рівному працівник магазину наїхав візком на собаку (ВІДЕО)

Працівник гіпермаркету Велмарт у Рівному травмував собаку. Після інциденту власниця тварини Ірина Кофлюк звернулась у поліцію. Зі слів жінки, охоронець дозволив пройти до торгового залу із собакою на руках, однак вона поставила її на землю, щоб взяти м'ясо з вітрини. У цей момент чоловік переїхав лапу тварини купівельним візком.

Рівнянка Ірина Кофлюк звинувачує працівника гіпермаркету, що той травмував її той-тер'єра Токі, повідомляє Суспільне.

- Відвернулася на секунду і чую страшний вереск собаки, крик, повертаю голову — представник Велмарта з візочком їде. Переїхав лапу собаці. У собаки з лапи кров тече, я взяла її на руки, залило мені куртку. При цьому він мене облаяв. Сказав, що собакам тут не можна стояти. Запитала його прізвище, ім'я, по-батькові, на що він мене послав за "рускім кораблем" — матами, яких я і не чула, — розповіла жінка.

Собаку одразу доставили у ветеринарну клініку. Ветлікар Микола Кондратюк зазначив, що її лапа заживатиме до десяти днів.

- Надійшла вона, звичайно, злякана. Лапку тримала у повітрі, не давала доторкнутися. При огляді виявив розрив мочки передньої правої лапки, звідти сочилася кров. Ушкодження, я б сказав, легке. Перелому там не виявив. Собачка на лапку ступає, просто трохи розірвані м'які тканини. Треба щодня обробляти рани, колоти знеболююче та антибіотики, пояснив він.

11 серпня Ірина Кофлюк звернулася у поліцію.

- Відомості по цьому факту внесли до журналу єдиного обліку. Проводимо перевірку. Надіслали запит на торгівельну мережу, аби отримати відео з камер відеонагляду торгового залу та встановити усі обставин події. Якщо був умисел завдати травм тварині, матеріал скеруємо до суду відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, зазначив начальник сектору відділу превенції Рівненського райуправління поліції Дмитро Березовський.

Заступниця керівника магазину по роботі з персоналом Оксана Новік поведінку свого працівника коментувати відмовилася, але додала, що співпрацювати зі слідством у закладі готові.

- Я не коментую цю ситуацію з певних причин. Потрібно подати офіційний запит у Київ, на центральний офіс. Там нададуть усі необхідні матеріали. Ситуація — неприємна. Жінка порушила правила відвідування нашого магазину — з домашніми улюбленцями вхід заборонений, — зауважила жінка.

Рівнянка Ірина натомість чекає на вибачення від працівника гіпермаркету і вважає, що той також має компенсувати витрати на лікування тварини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також