У Рівному поліція вилучила «закладок» майже на пів мільйона гривень

537 0

Ми у соцмережах:

фото - поліція Рівненської області

А ще у підозрілого незнайомця при собі був ніж та стартовий пістолет.

Увечері 20 квітня правоохоронці запримітили чоловіка, який ходив полем неподалік вулиці Миколи Карнаухова.
 
- Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього 49 закладок «альфа-PVP», ніж та стартовий пістолет. Крім того в місцях, де молодик встиг зробити закладки, виявили та вилучили іще 10 пакетиків із «альфа-PVP», - розповіли в обласній поліції.
 
Провели обшук і вдома у 28-річного мешканця Рівного. Знайшли 89 розфасованих пакетиків із особливо небезпечною психотропною речовиною, три полімерні ємності із вмістом «альфа-PVP» загальною вагою понад півкілограма.
 
Як з'ясували поліцейські, чоловік замовляв велику кількість наркотику через одну із логістичних компаній, а в подальшому фасував та розкладав закладки в різних районах міста й області.
 
Загалом у рівнянина вилучили майже 150 закладок із небезпечними наркотиками: їх вартість за цінами «чорного» ринку становить майже півмільйона гривень.

- Він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та шахрайств, за що із 14-ти років відбував покарання у місцях позбавлення волі. Зловмисника затримали. Слідчі дії тривають.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також