У Рівному почали демонтаж скандальної «наливайки»

7948 0

Ми у соцмережах:

У Рівному почали демонтаж скандальної «наливайки»

До секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна, як голови тимчасової контрольної комісії з вивчення питання забудови міста Рівного, звернулися мешканці мікрорайону «Північний» зі скаргами щодо законності функціонування торгового павільйону на перехресті вулиць Євгена Коновальця та Богоявленської.

31 травня 2023 року за результатами виїзного засідання вищевказаної комісії за участі депутатів Рівненської міської ради та керівників виконавчих органів було зʼясовано, що торговий павільйон знаходиться на земельній ділянці з порушенням чинного законодавства. Водночас, було дано доручення відділу юридичного супроводу депутатської діяльності міської ради звернутися до суду про скасування рішення про державну реєстрацію права власності на торговий павільйон та звільнення земельної ділянки.

За результатами розгляду позовної заяви, рішенням Господарського суду Рівненської області від 12 жовтня 2023 року позовні вимоги Рівненської міської ради були задоволені. Власників “наливайки” зобов’язано звільнити самовільно зайняту земельну ділянку комунальної власності. Постановою Північно-Західного апеляційного господарського суду від 5 лютого 2024 року рішення суду першої інстанції залишено в силі.

Таким чином, скандальну “наливайку” зносять і мешканці мікрорайону "Північний" відтепер зможуть розраховувати на спокій, не відчуваючи дискомфорту від п'яних дебошів під своїми вікнами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також