У Рівному намалюють мурал за 150 тисяч гривень

3440 0

Ми у соцмережах:

У Рівному намалюють мурал за 150 тисяч гривень

У Рівному шукають майстрів, які можуть нанести велетенський малюнок на стіну багатоповерхівки на вулиці Міцкевича, 9. Його площа складе 250 метрів квадратних.

Фінансування у розмірі 70 тисяч гривень має надати міська влада. Все інше пожертвують спонсори. Максимальна вартість може сягти 150 тисяч гривень. Однак точна ціна буде відома після оголошення переможця конкурсу. Протримається мурал приблизно 10 років.

- Малюнок має гармонійно вливатися у простір навколо будинку. Обов’язковим є те, що художник має самостійно виконувати свою роботу та бути повнолітнім. Адже потрібно буде малювати на 9-му поверсі, - розповіла керівник проектів ГО «Простір»» Вікторія Власюк.

Є й сюрприз. Громадська організація «Простір» за кошти меценатів виконає ще один мурал на одній з рівненських шкіл, однак який начальний заклад прикрасить вулична картина, наразі невідомо.

- Ніхто у Рівному не обмежиться двома муралами. Потрібно буде побачити, яка буде реакція людей. Тоді стане зрозуміло, у якому напрямку рухатися, - поділився голова правління ГО «Простір» Олександр Ковальчук.

Художники можуть надсилати свої ескізи та пропозиції до 15 червня. Згідно з планом, мурал мають виконати за 14 днів.

Умови конкурсу:

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також