У Рівному «латають» ями та ремонтують світлофори

397 0

Ми у соцмережах:

У Рівному «латають» ями та ремонтують світлофори

Учора в міській раді провели нараду з керівниками комунальних підприємств - обговорили, що зроблено та спланували завдання на цей тиждень.

Зокрема, трест зеленого господарства зайнявся обрізкою дерев на вулицях Стельмаха, Новака та Грунтовій. Бригади проводять посипку протиожеледними засобами парків та скверів, а також - санітарне прибирання.

Працівники КАТП-1728 ліквідували шість стихійних сміттєзвалищ. Замінили три контейнери для сміття та відмили 14 біотуалетів.

Міське ШЕУ - поки дозволяють погодні умови, продовжуватимуть ямковий ремонт на вулицях міста. Прочищали зливові каналізації. Працівники підприємства також розчищали сніг на дорогах та тротуарах, обробляли дороги, тротуари, спуски.

Фахівці Міськсвітла провели ремонт 63 світлоточок, в тому числі - замінили лампи. Також ремонтували кабельну мережу на Привокзальній площі та по вул. Небесної Сотні. Провели вирівнювання стійки та демонтаж кабельної мережі на світлофорному об'єкті за адресою вул.Кулика і Гудачика - Корольова та виконували інші роботи.  

Спецкомбінатом-ритуальною службою упродовж минулого тижня проведено 35 поховань, в тому числі - два почесних.  Також виконувались роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв, зносили деякі дерева на кладовищах міста.

Рівнеелектроавтотранс працює у штатному режимі - перевозить пасажирів та проводить технічне обслуговування контактно-кабельної мережі та транспорту. Також очистили від наклейок опори на п'яти вулицях міста.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також