У Рівному активісти збирають гроші, щоб судитися із забудовником на Толстого

2048 0

Ми у соцмережах:

Олександр Харват та Тетяна Гонтар

Йдеться про будівництво багатоповерхівки на вулиці Толстого,10 у Рівному – позаду обласного краєзнавчого музею. Активісти довгий час пікетували будівництво, музейники навіть подали до суду, проте згодом від позову відмовилися, а на Толстого уже виріс один поверх майбутньої висотки.

«Зупинити і не допустити подібне могли б Хомко, його заступник Віталій Герман , прокуратура ... Але як показав майже трирічний шлях боротьби громади, ця братія не збирається цього робити, - написала на своїй сторінці у Facebookактивіста Тетяна Гонтар. – Ситуація не безнадійна, ми повернулися на ті позиції, з яких нас "вибив" забудовник, вплинувши на Олександра Булигу, коли той відкликав позовні заяви з судів. Є активне коло людей , які комунікують між собою, координуючи свої дії щодо питання Толстого,10, це та сама інтелігенція, яка стояла на початках спротиву, та ряд ГО».

Пані Гонтар попросила всіх, хто не згідний з будівництвом на Толстого, долучитися до збору коштів, аби забезпечити юридичний супровід у судах. Порахували, що на місяць потрібно 6 тис. грн.

Кошти збирають на картку фотографа Олександра Харвата. Номер картки А-Банку: 5169 1573 0801 1919.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також