У п`яних батьків поліцейські забрали у Рівному дитину і віддали бабусі

938 0

Ми у соцмережах:

У п`яних батьків поліцейські забрали у Рівному дитину і віддали бабусі

Учора увечері, близько 18-ї години, інспектори роти ТОР отримали виклик про неналежне виконання батьківських обов’язків. Заявниця повідомила про те, що поблизу одного із барів в автомобілі перебувають батьки в стані сп’яніння та з маленькою дитиною.

Патрульні негайно поїхали на вулицю Млинівську, де обабіч дороги помітили вказане авто Volkswagen. На передніх сидіннях спали чоловік та жінка, а позаду сиділа однорічна дитина — змерзла та без взуття. Батьки перебували в безпорадному стані й з явними ознаками алкогольного сп'яніння, тому дізнатися від них хоч щось вдалося не одразу.

ТОРівці забрали малюка у службове авто, одразу ж увімкнули обігрів та викликали швидку допомогу й поліцейських підрозділу ювенальної превенції. Медики оглянули дитину. На щастя, з нею виявилося усе гаразд.

За наявними базами поліцейські знайшли номер бабусі хлопчика і зателефонували. Жінка проживала неподалік Рівного, тому попросила, щоб онука привезли до неї. Батьки ж їхати із сином відмовилися і залишилися там, де були.

Інспектори спільно з поліцейським підрозділу ювенальної превенції завезли хлопчика до бабусі, яка подякувала за піклування і допомогу.

На батька дитини охоронці порядку склали протокол за статтею 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Патрульна поліція Рівненщини дякує небайдужим громадянам, які вчасно звертаються на лінію 102. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також